Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.



Läs mer »

Aktuellt
  Och vem är du? | 2024-06-13 Tid: 08:26
Moltas gjorde i går en ny bekantskap när han låg och njöt på altanen. En liten padda landade intill honom och klart att han måste undersöka vad det var för en liten gynnare. Men han var väldigt försiktig, berättar matte Ylva som skickade bilden. "Nosade på den med någon centimeters marginal och bara stirrade på den. Paddan rörde sig inte alls och Moltas väntade och väntade. Försökte få fart på den genom att krafsa med tassen bredvid paddan men rörde den inte. Till slut la sig Moltas ner och bara stirrade på den och väntade…… och väntade. Till slut sprätte paddan till med ett bakben och Moltas flög upp och sedan var det roliga över."


« Tillbaka