Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  Jizza BIM i Flen | 2023-09-17 Tid: 08:49
På gårdagens utställning i Flen deltog fem Zelmaashundar. I juniorklassen ville vare sig Queen eller Qanalje denna gång visa upp sig till sin fördel, så det blev excellent utan ck för dem. Syrran Qnata gick det bättre för. Hon vann klassen och blev sedan fyra bästa tik. Nikolaj visade enligt domaren Sjoerd Jobse hälta och fick därmed ett CBJ och blev därmed utan bedömning. Bäst gick det för hans mamma Jizza, som vann championklassen med ck och blev bästa tik och sedan BIM. Uppfödargruppen blev bästa grupp och fick hp, men vi kunde inte stanna till finalen. Tappijalan Corvette, pappa till fyra av mina uppfödningar, kom för att visa gruppen, men genom Nikolajs CBJ fick han inte chansen. Däremot fick han träffa sina avkommor, som här på bilden.

« Tillbaka