Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  Krånglet fortsätter | 2023-03-07 Tid: 08:37
Jag brukar ju dagligen lägga ut en ny bild med vidhängande text. Men just nu krånglar det eftersom Loopia, mitt webbhotell gjort uppdateringsarbete, vilket gör att jag inte kan byta bild, däremot text. Så den gulliga bilden på Freja med singelvalpen Älla-Bella för 15 år sedan får väl ligga kvar så länge.
15/3: Just i dag skulle Freja på bilden ha fyllt 21 år. Ännu ingen lösning hos Loopia, och jag vet inte om det blir någon eftersom det är ett gammaldags script som jag använt. Hemsidan är 20 år gammal och kanske måste jag låta göra om den. Tills vidare fortsätter jag, och övriga uppdateringar på sidorna funkar fortfarande. Jag kan bland annat berätta att min Qnata debuterat på utställning i söndags med att bli BIR-valp 6-9 mån, och att samtidigt Nestor blev 3:a i jaktklass med excellent. Det skedde i Surahammar och domare för valpar var Eva Jönsson och för vuxna Jahn Stääv.

« Tillbaka