Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  Valpträff i regnväder | 2020-09-13 Tid: 08:49
I går var det dags att återförena Jizzas valpar i N2-kullen, som nu är nästan fem månader gamla. Tyvärr regnade det hela tiden, så mitt uppdukade fikabord fick stå orört medan vi tog ståfika under balkongerna. Fem av de sex valparna dök upp med sina ägare och syns här tillsammans med Jizza och Gaia. Jag hade innan lagt korta spår till varje valp, och det gick riktigt bra, så det kan nog bli fina spårhundar av dem. Skankarna som väntade vid spårslut bars tillbaka med stolt kroppshållning. Valparnas pappa, Tappijalan Corvette, dök upp efter det att den här bilden togs, men finns med på den filmsnutt som jag lagt ut på min Youtubekanal, så kolla gärna in.

« Tillbaka