Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  Singelvalpen Älla-Bella 12 år | 2020-03-07 Tid: 09:16
I dag gratulerar jag Älla-Bella (Bellad kallad) på 12-årsdagen. Hon föddes som ensam i kullen och en vecka över tiden. Det var inte lätt för mamma Freja (Mikkels Märian) att få ut henne, och jag fick åka till Bagarmossen med henne. Men trots mycket rådbråkande med valpen kom hon ut helskinnad. Som ensam valp blev hon synnerligen omhuldad, inte bara av hundarna här hemma, utan av alla barnen här på gården. En liten 4-årig gosse kunde sedan inte förlåta mig att jag sålde henne och sa att han inte ville prata mer med mig. I dag vid 16 år pratar han dock med mig. Pappa till Älla-Bella var Hussebuss Fantom, och han är numera efterträdd av Lurifax från mig.

« Tillbaka