Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  För 19 år sedan | 2020-03-03 Tid: 08:30
Nej, det är inte Jizza som redan fått valpar, även om man nästan kunde tro det av likheten med mormors mormor Jessie att döma. Men det är alltså i dag för 19 år sedan som Jessie fick sin andra kull, Q-kullen. Den bestod av fyra hanar, varav tre svarta med tantecken och endast en viltfärgad. Det skulle har varit en tikvalp också, men hon var tyvärr dödfödd. Ingen av valparna är förstås i livet längre, äldst blev Quantas, som blev nästan 16 år. Pappa till kullen var Ch Mikkels Magnus. När jag nu inte fick någon tik att behålla köpte jag lite senare en tikvalp efter just Mikkels Magnus, nämligen Mikkels Märian (Freja), som jag sedan tog fem kullar med.

« Tillbaka