Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  Aja baja, Jizza, Gaia | 2019-09-14 Tid: 09:05
I går startade jag Jizza och Gaia på ÖsvTK:s ordinarie höstspårprov ute på Ekerö. När nu Jizza förra helgen äntligen tog en 1:a och därmed blev utställningschampion tänkte jag att vi nu kan sikta på spårchampionat. Men nu återföll hon till sina jakttendenser i stället för att ta spåret på allvar, så jag bröt ganska tidigt. Att även Gaia skulle göra något liknande hade jag aldrig kunnat föreställa mig, men den här gången var hon som förbytt och gick även hon på något annat än en sketen skank. Så jag bröt även för henne. Snopet i kubik! Domare var Leif Rohlin och domaraspirant Madeleine Baggger, som därmed missade chansen att få ett par hundar som gick till pris.

« Tillbaka