Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.Läs mer »

Aktuellt
  Faxe fixade BPH | 2018-08-10 Tid: 09:02
Faxe genomförde i går BPH, en förkortning för Beteende- och personlighetsbeskrivning hund i Roma. Det är väldigt intressant att se sin hund gå igenom en sådan övning, som innebär diverse moment som en uppdykande pappfigur, en läskigt utklädd människa som döljer ansiktet, skrammel, skott, att gå på en brygga av korrugerad plast, försöka öppna en burk för att komma åt godis och lite annat. Faxe klarade det galant, berättar matte Charlotte, som skickade bilden. Andra av mina uppfödningar som har genomgått BPH är Fanny, Gaia, Gruff och Hugo Boss. Om några veckor ska äve Jizza få prova på. Ska bli spännande att se vad den lilla vilden ska hitta på.

« Tillbaka